♥ Fairy Tales ♥



Online Bussiness
Tuesday, 14 June 2016 ? 0 My Heart ?
Assalamualaikum,

Macam biasa la, sis dah lama tk update blog ni. kira berkurung jugak la blog ni tak ada orang update. Alhamdulillah, settle foundation study in UPM. Right now, agak la ,mereput jugak stay alone kat rumah. Tapi, Alhamdulillah hiks sejak terbabas dalam dunia bisnes ni takda pulak masa nak senang senang. Tablet tu takda masa nya tak bunyi. Senang cerita, memang 24 jam la bunyi.

Kadang kadang dulu sis fikir jugak, apa susah susah nak tanggung risiko berniaga ni kan? Kadang untung and kadang rugi. Bukan sikit bakhang. Tapi, ada kepuasan bila berniaga. Memang susah untuk yang pertama kalinya tapi bila kena dengan selera, kau akan hadap je benda tu berpanjangan. Untung dia pulak haaa bukan sikit tapi banyak jugak. 

Alhamdulillah, sekarang sis mula jejak masuk dalam dunia meniaga ni dengan jadi agen. Nampak macam senang tapi itulah yang susah haha sebab agen ni kena pandai bab promote promote barang ni. First, jadi agen kain tudung dari Syarikat Empayar House Collection. Second, jadi agen untuk hoodies muslimah ni ha untuk syarikat HAS and terbaru agen jual choco crispy. Dua tiga hari baru je jadi agen untuk Youth Challenge. Jadi agen jual Al Quran. Alhamdulillah, rezeki mana mana. 

Right now, memang fokus untuk jual choco crispy and Al Quran. Moga dirahmati mudahnya. Doakan sis ya :D

P/s: Untuk siapa yang berminat untuk menegtahui lebih lanjut mengenai produk choco crispy, boleh layari 




I'm A Debater :)






// Forever Young-One Direction